Sepatah dua Kata


New World? apa ada dengan New World yang dimaksudkan?. Ia adalah salah satu perubahan ke arah sesuatu yang lebih baru. Yang lebih "World" seperti kata MAWI. Supaya menjadi lebih baik dari hari ini. Adakah cita-cita aku untuk mencipta New World akan termakbul? Dengarkanlah celoteh dari aku,Painapple. To all Pembaca-pembaca yang sudi bersama untuk sedikit masa...

WELCOME TO MY WORLD!

Monday, July 20, 2009

Public Enemies


Salam kembali.....hehe...
mahu cerita pe lak ye kali nie...
nmpk nya smakin bertambah pelawat...
walaupun xbyk tp still sgt2 menghargai mereka...
erm...k lah...cerita pasal g tgk wayang ari 2...
cerita public enemies...time 2 kol 12 mlm...
waaa..g klcc...sbb kat dekat2 sni xde...
better dr g melepak x tentu hala...
jejak kaki ke kelab2 malam ntah pape...
mabuk2...ape dpt ye bile wat cm2??
cm bazir duet jer...
better same2 g tgk wayang..
skrg2 nye dpt la seronok2...xwat dosa...erm...ade gak fatwa kata tgk wayang ni maksiat..
betul ker??takut gak..maybe maksud dier yg wat 'keje' laen dlm 2 kot..
tp aku g ngn kengkawan...eish...nauzubillah min zalik...
erm...k lah..sambung pasal public enemies nie..
lakonan mantap dan bersahaja dr pelakon terkenal johnny depp sbg john deligger(betul ke x ntah)
tp bg aku...ending die kureng sket...
jalan cerita die da perfect dah...
emm..kesah die cmni...
john ni ketua perompak zaman dlu2 kat amerika...
dlu penguatkuasaan lemah giler...
smpai lari penjara pun senang giler
tp mmg kagum la cara die lari 2....
sgt2 pro...tp sbb kan kerajaan amerika rasa tercabar..
buat julung2 kali nya kerajaan amerika keluarkan belanja besar
utk banteras jenayah nie....
2 je la serba sedikit psl filem nie..

" Mengalah bukan bermakna kalah "

2 comments:

  1. mcm best..tp x tgk2 lg..huhu

    ReplyDelete
  2. huhuhu...tgk le...
    insyallah terhibur..^_^

    ReplyDelete