Sepatah dua Kata


New World? apa ada dengan New World yang dimaksudkan?. Ia adalah salah satu perubahan ke arah sesuatu yang lebih baru. Yang lebih "World" seperti kata MAWI. Supaya menjadi lebih baik dari hari ini. Adakah cita-cita aku untuk mencipta New World akan termakbul? Dengarkanlah celoteh dari aku,Painapple. To all Pembaca-pembaca yang sudi bersama untuk sedikit masa...

WELCOME TO MY WORLD!

Tuesday, December 6, 2011

Adik Kharul Fahmi Meninggal Dunia

Ajal tak mengenal usia. Itu yang boleh diperkatakan oleh situasi yang menimpa keluarga Khairul Fahmi atau lebih dikenali dengan panggilan apek. Adik beliau, Mohd Amirul Izzat, yang baru berusia 16 tahun, telah kembali ke rahmatullah akibat dari demam yang berpanjangan disamping mengalami komplisasi paru-paru pada jam 11.45 pagi tadi ketika dirawat di Hospital Raja Perempuan Zainab II, Kota Bharu.

Menurut kenyataan apek, Izzat telah dimasukkan ke hospital sejak sebelum Hari Raya Haji lalu. Dan keaadannya bertambah teruk sehingga tidak sedarkan diri ketika apek sedang mewakili skuad Harimau Malaya Muda untuk beraksi di temasya Sukan Sea di Jakarta. Jenazah Allayarham Mohd Amirul Izzat telah selamat dikebumikan di tanah perkuburan Wakaf Mek Zainab.

Untuk informasi lanjut boleh melewati laman hiburan terkenal di Malaysia OHBulan! pada entri (Kharul Fahmi Bersedih,Adik Kandung Meninggal Dunia). Semogra roh beliau dicucuri rahmat. Al-fatihah.

No comments:

Post a Comment