Sepatah dua Kata


New World? apa ada dengan New World yang dimaksudkan?. Ia adalah salah satu perubahan ke arah sesuatu yang lebih baru. Yang lebih "World" seperti kata MAWI. Supaya menjadi lebih baik dari hari ini. Adakah cita-cita aku untuk mencipta New World akan termakbul? Dengarkanlah celoteh dari aku,Painapple. To all Pembaca-pembaca yang sudi bersama untuk sedikit masa...

WELCOME TO MY WORLD!

Thursday, November 5, 2009

Ada apA dengaN Klang

Tutt tuutt....ketaapi bwk idea da smpai... hehe.. dak2 umah aku yg amek praktikal kat salah sebuah syarikat kat putrajaya ade masalah ngn tmpt tu.. coz syarikat tu janjikan projek2 tuk dak2 tu.. tp nk wat cmne.. smpai skrg pun xpat agy.... tu yg dieorg terpaksa cr tempat baru... coz markah praktikal leh kosong sbb keje yg dieorg wat xberkaitan ngn bidang dieorg ... kasihan... huhuu.. pastu kteorg g la Klang coz dpt tawaran tuk amek praktikal kat sane.. tp semua xnak pun keje situ.. coz kat situ mmg susah giler... kne taw pasal 3d... lgpun dieorg xberminat nk amek 3d.... hurmm.. minat ne ley pakse an.. btw... d kesempatan ini mahu memohon maaf andai ade tersilap kata atau ape2 yg mgguris hati pembaca.... k lah.. nie la serba sedikit nostalgia ketika ade kat Klang... 4 da 1st tyme... hehehe...

ni abg hensem kita.. Faris.. pro pasal komputer

kekeke.... konon comel ar tu(azhan)
Rojak????'murah' sgt... padan muka sape yg beli..haha

" Heart remind me the nurins " - still mahu berdansa bersama Nurin...

4 comments:

  1. dear penulis;

    actually cyberjaya not putrajaya.;)

    ReplyDelete
  2. xper.. cyberjaya adik bradik ngn putrajaya.. papehal nnt leh pass2... haha

    ReplyDelete